Julkaisut

Oletteko te Kalajoen houkutteleva työpaikka 2024?

Julkaistu 3.4.2024 Muokattu 3.4.2024

Viime keväänä ensimmäisen kerran järjestetty Houkutteleva työpaikka -kilpailu saa nyt jatkoa!

ihmiset lyövät kädet yhteen

Miten osallistua?

 Osallistukaa leikkimieliseen kilpailuun julkaisemalla yksi tai useampi postaus yrityksenne Facebook ja/tai Instagram-tilillä 3.4-3.5.2024 välisenä aikana. Julkaisut voivat olla videoita tai kuvia ja tekstiä, joiden tarkoituksena on kertoa yrityksestänne työpaikkana ja miksi teillä on mukavaa olla töissä. Julkaisun voi tehdä kuka tahansa työyhteisönne jäsenistä, yrityksen koolla ei ole merkitystä. Julkaisun sisältönä voivat olla esimerkiksi työtilannekuvat, työntekijätarinat tai hauskat hetket työn arjessa.

Käyttäkää julkaisun yhteydessä ainakin seuraavia hashtageja: #HoukuttelevaTyöpaikka24 #Kalajoki #KalajoellaTöissä

Mitä hyötyä?

Kilpailu tuo yrityksellenne erityisesti somenäkyvyyttä ja sen kautta on mahdollisuus vahvistaa positiivista kuvaa työnantajana.

Kilpailun arviointikriteereinä käytetään julkaisun saamien reaktioiden määrää suhteessa seuraajien määrään. Lisäksi videon tekeminen, hyvin kirjoitettu teksti ja monimuotoisuuden näkyminen julkaisussa vaikuttavat positiivisesti pistemäärään.

Kalajoen Houkuttelevin työpaikka -kilpailun palkintona on 500 € lahjakortti, jonka voi käyttää omavalintaisesti yrityksen virkistys- ja työhyvinvointitoimintaan kalajokisissa yrityksissä. Lisäksi saatte diplomin tunnustuksesta.

Lähtekää rohkeasti mukaan tekemään postauksia ja videoita!

Lisätietoja:

Josefiina Annanolli
Projektipäällikkö
Rekryopo-hanke (ESR+)
Puh. 040 51 49 052
josefiina.annanolli@kalajoki.fi

 

Rekryopon logo

Jaa sivu:
Kuuntele