Ohjaamotyöntekijä Ohjaamon ovella. Ikkunassa Ohjaamon ja Jelppiverkon logot.
Ohjaamo Kalajoki

Ohjaamo Kalajoki

Palvelu

Ohjaamo Kalajoki

Sinä alle kolmikymppinen, jos et tiedä mitä opiskella, tai miten hakea töitä, tule Ohjaamolle!

Meiltä saat neuvoja myös raha-asioihin, asumiseen ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Tehdään yhdessä hakemukset töihin tai Kelalle, tai ollaan tarvittaessa yhteyksissä virastoihin yhdessä. Tutut työntekijät Kelalta ja sosiaalitoimesta käyvät Ohjaamolla säännöllisesti, jos asioit mieluummin kasvotusten. Ohjaamolla käynti on ilmaista, vapaaehtoista ja luottamuksellista!

Ohjaamossa työskentelee kaupungin ohjaamotyöntekijä sekä sairaanhoitaja, joiden kanssa voit sopia tapaamisen ajanvarauksella tai käydä tapaamassa heitä Ohjaamon aukioloaikoina ilman ajanvarausta.

Ohjaamolla käy säännöllisesti Kela, sosiaaliohjaajat, ja etsivä nuorisotyöntekijä, joita voit tavata ilman ajanvarausta. Tarpeen mukaan paikalle kutsutaan muitakin asiantuntijoita. Palvelupisteeltä saa monialaista tukea eri ammattilaisilta, aina tarpeen mukaan. Ohjaamotyöntekijän kanssa voit tulla tekemään tulevaisuudensuunnitelmia milloin vain. Yhteydessä voit olla soittamalla, viestillä, Whatsappilla, sähköpostilla tai tulemalla käymään. Meitä voi tavata säännöllisesti myös toisen asteen oppilaitosten auloissa ja sopimassa tapaamisia esim. kesätyöhakemusten tekoon.

Ohjaamolla on kaikkien käytössä asiakaskone ja tulostusmahdollisuus.

Seuraa somesta mitä meillä tapahtuu!

Facebook: https://www.facebook.com/ohjaamokalajoki/ Instagram: https://www.instagram.com/ohjaamokalajoki/

Asioi tästä

Ehdot ja kriteerit

Kalajoen ohjaamo on kaikille alle 30-vuotiaille tarkoitettu paikka, jossa saat maksutonta apua ja tukea esimerkiksi

  • opiskeluun
  • työllistymiseen
  • asumiseen
  • hyvinvointiin liittyvissä asioissa

Toimintaohje

Ohjaamo on matalan kynnyksen palvelupiste. Tule Ohjaamoon vapaasti aukioloaikoina tai sinulle varattuna aikana ajanvarauksella. Ohjaamossa osataan auttaa ja neuvoa elämäntilanteessasi eteenpäin.

Maksullisuuden tiedot

Palvelu on ilmainen.

Kuuntele