Saavutettavuusseloste

Kalajoki.fi saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.kalajoki.fi ja on päivitetty 27.11.2023.

Palvelun saavutettavuus on testattu 14.11.2023. Testauksen suoritti Joki ICT oy.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Kalajoki.fi www-sivut vastaa suurilta osin (Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA).

Microsoft Bookings-toimintoon ohjeistus

Microsoftin Bookings-toiminnossa navigointi tapahtuu nuolinäppäimillä ja enter-painike luo varauksen, jos kaikki vaadittavat tiedot on täytetty.

Power BI toimintojen ohjeistus

Sivustolla on Power BI sovellus toteutuksia, jotka ovat saavutettavia, mutta joissa on normaalista sivustoselailusta poikkeavaa navigointia apuvälineille. Kun siirryt Power BI osioon, saat ohjeen pikanäppäimistä esiin painamalla Ctrl+Enter. Ruudunlukijoille suosittelemme tiedon esittämistä taulukkomuodossa Alt+Vaihto+F11 komennolla. Lisää aiheesta Microsoftin ohjeessa.

Ei saavutettava sisältö

  • Kalajoki.fi-sivustolla on liitetiedostoja (doc, pdf, ppt), jotka eivät ole täysin saavutettavia. Puutteita korjataan. Jos tarvitset jonkun liitteen saavutettavassa muodossa voit lähettää alla mainitulla lomakkeella pyynnön saada lomake saavutettavassa muodossa. Toimitamme sen sinulle palautteessa mainittuun sähköpostiin.
  • Tontit-osio sivustolla käyttää karttapalvelu toteutusta, joka on haasteellinen toteutus apulaitteita käyttäville. Jos tarvitset apua tonttien kanssa voit lähettää alla mainitulla lomakkeella palautteen yhteystiedoillasi. Otamme sinuun yhteyttä ja autamme sinua muilla tavoin asioinnissa.
  • Yrityshakemisto on heikosti navigoitavissa apulaitteilla tai näppäimistöllä. Pyrimme kehittämään palvelusta saavutettavan.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautetta voi antaa verkkolomakkeella, valitsemalla aiheeksi viestintä ja markkinointi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Kuuntele