Ajankohtaiset

 • 23.2.2024 KaSi -maaseutupalveluiden uutiskirje 3 / 2024

  KaSin uusimmasta uutiskirjeestä löydät tietoa mm. tukien hakuajoista, koulutuksista, tilaisuuksista ym. ajankohtaisista asioista.

 • 22.2.2024 Raumankarin raittisillat suljettu toistaiseksi

  Tekniset palvelut on teettänyt erikoiskuntotarkastuksen Himangalla sijaitseville Raumankarin raittisiltoihin. Sillat koostuu kahdesta osasta (Eteläinen ja Pohjoinen). Erikoiskuntotarkastuksessa on ilmennyt vakava sortuma Eteläisen sillan tukirakenteissa. 22.2.2024 pidetyn kokouksen ja geo-suunnittelijan arvioinnin perusteella silta suljetaan liikenteeltä välittömästi turvallisuuden varmistamiseksi. Sillalle kulkeminen estetään puomein ja kiertotie opasteet asennetaan alueelle opastamaan kevyenliikenteen kulkijoita.

 • 22.2.2024 Kutsu VT8 ja maantien 7771 (Satamatie) suunnitelmien vuorovaikutustilaisuuten POPELY/632/2024

  Valtatien 8 ja maantien 7771 (Satamatie) liittymäjärjestelyt sekä maantien 7771 jalankulku- ja pyörätie välillä vt 8 - Usvametsäntie, Kalajoki. Suunnitelman tavoitteena on parantaa jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuutta sekä ajoneuvoliikenteen, mukaan lukien erikoiskuljetukset, turvallisuutta ja sujuvuutta valtatien 8 ja maantien 7771 (Satamatie) liittymässä.

 • 20.2.2024 Haku varhaiskasvatukseen alkoi

  Varhaiskasvatushaku 1.8.2024 alkavalle toimikaudelle on alkanut ja päättyy 17.3.2024.

 • Kuva: avanto, talvi, henkilö nousee tikapuita avannosta
  19.2.2024 Avantouimavesien tutkimustulokset

  Avantouimavesien tutkimustulokset Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella avantouintikaudella 2023 - 2024. Kunnat: Kalajoki, Pyhäjoki, Raahe ja Siikajoki.

 • 14.2.2024 KOY Kalajoen vuokra-asunnot rakennuttaa 4-kerroksisen kerrostalon Kalajoen keskustaan

  Kerrostalossa on 21 huoneistoa ja kerrosala noin 1200 kem2. KVR-urakoitsijaksi on valittu työyhteenliittymä KR&RH (Kalajoen Rakennus Oy ja Rakennushollari Oy). Työt käynnistyvät huhti-toukokuussa ja rakennus valmistuu kesäkuussa 2025.

Näytä lisää

Alta löydät kaikki Kalajoen tapahtumat, jotka ovat ilmoitettu Tapahtumien Keski-Pohjanmaa tapahtumakalenteriin. Oman tapahtumasi saat listalle julkaisemalla sen Tapahtumien Keski-Pohjanmaa-verkkosivulla. Ohjeet tapahtuman julkaisuun löydät sivulta.

Kalajoen kaupungin tarjouskilpailut julkaistaan Cloudian tarjouspalvelussa. Tarjouspyyntöjen aiheet, kuvaukset ja määräajat näet ilman kirjautumista, mutta tarjouspyyntödokumenttien lataaminen ja tarjouksien jättäminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.

Jos et näe alla listausta, tarjouspyyntöjä ei tällä hetkellä ole.

Kaikki Kalajoella avoinna olevat työpaikat löydät Työmarkkinatorilta.

Sometec-palvelu

Latujen ja kaukaloiden kunnossapitotiedot

Ladut - palvelu kertoo milloin ladut on viimeksi huollettu tai ladun kunto todettu sekä hiihtotavan, pituuden ja valaistuksen. Lisäksi pystyt kartalta katsomaan ladun sijainnin sekä reitin. Luistelukentät - palvelu kertoo kiekkokaukaloiden ja luistelukenttien viimeisimmän kunnossapitotiedon, sijainnin sekä kentän mahdollisen sulkemisen sääolosuhteiden vuoksi.

Someteciin pääset tästä!
1.6.2023-31.12.2025

Marinan toisen vaiheen edistyminen

Kyseessä on matkailun toimintaympäristön kehittämiseen keskittyvä hanke, jonka avulla mahdollistetaan Perämeren ja Merenkurkun arktisen rannikon merellisen matkailun ja palveluliiketoiminnan kehittäminen sekä Kalajoen Marinan vierasvenesatamaan liittyvän alueen infrastruktuurin toteuttaminen.

Lue lisää Marinan edistymisestä!
Kuuntele