Julkaisut

Uuden liikuntasuunnitelman 2025-2030 kuulemiset käynnistyvät

Julkaistu 5.4.2024 Muokattu 31.5.2024

Kalajoen kaupungissa on valmisteilla uusi liikuntasuunnitelma vuosille 2025-2030. Liikuntasuunnitelmassa tarkastellaan liikuntapalveluiden tuottamista eri kohderyhmät huomioiden sekä arvioidaan liikuntatiloja ja liikuntapaikkaverkoston rakennetta, liikuntapaikkojen saatavuutta, saavutettavuutta ja kustannuksia eri lajien ja käyttäjäryhmien näkökulmasta. Liikuntasuunnitelma ohjaa palveluiden kehittämistä ja liikuntapaikkarakentamista.

Liikuntasuunnitelman valmisteluprosessi käynnistyi Kalajoen seurafoorumissa 20.3. ja seuraavaksi ovat vuorossa liikunnan kyläraadit, jotka järjestetään 9.4. klo 18 alkaen Raution raatihuoneella ja 11.4. klo 18 Himangan urheilutalolla. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Näihin keskustelutilaisuuksiin on kaikilla vapaa pääsy. Tilaisuudessa keskustellaan lähialueen liikuntapaikoista sekä palvelutarjonnasta ja tarpeesta.Kuulemiset ovat keskeinen osa suunnitelman valmisteluprosessia.

Kuntalaisille suunnattu sähköinen kyselylomake avataan 10.5., kuin myös erillinen lomake seuroille, niiden jaostoille ja eri yhdistyksille. Lomakkeet ovat auki 16.6.24 saakka, minkä jälkeen suoritetaan asiantuntijakuulemiset opetuspalveluiden henkilöstössä ja teknisissä palveluissa.

Alla olevista linkeistä pääset täyttämään kyselylomakkeet.

Linkki urheiluseuroille suunnattuun kyselyyn.

Linkki kuntalaisille suunnattuun kyselyyn.

 

Tiistaina 21.5. klo 18, kaupungintalolla, Merikotka-kokoushuone) järjestämme tilaisuuden liikunta-alan yrittäjille, jossa keskustelemme yhteistyötavoista ja yrittäjien näkemyksistä sekä päivitämme ostopalvelusopimukset.

Liikuntasuunnitelma 2025-2030 tulee sivistys- ja kulttuurilautakunnan käsiteltäväksi syyskuussa, josta se etenee kaupunginhallituksen kautta kaupunginvaltuustoon lokakuussa.

 

 

 

Sporttiterveisin

 

Juha Isolehto

Juha Isolehto

Kehitys- ja valmennuspäällikkö
Yksikkö

Lasten ja nuorten liikunnan kehittämis

Käyntiosoite

Kalajoentie 5
85100

Jaa sivu:
Kuuntele