Erityisliikuntakorttihakemus

Ohje erityisliikuntakortin hakemiseen

Tulostettava lomake

Erityisliikuntakorttihakemus

Korttia haetaan täyttämällä hakemuslomake. Täytäthän huolellisesti lomakkeen kaikki kohdat. Merkitse lomakkeeseen Kela-korttisi takapuolella oleva, erityiskorvattavia lääkkeitä varten myönnetty tunnus, tai liitä mukaan jäljennös lääkärintodistuksesta. Kun haet lääkärintodistusta, ota mukaan myöntämisperusteet ja näytä ne lääkärillesi.

Kortin myöntämisperusteina ovat Kela-kortissa oleva, erityiskorvattavia lääkkeitä varten myönnetty tunnus ja lääketieteelliset lausunnot. Kortin myöntämisen perusteet ovat voimassa toistaiseksi ja niitä tarkistetaan vuosittain. Joidenkin asiakkaiden on mahdollista saada avustaja maksutta mukaan uimahalliin. Avustajan nimi merkitään erityisliikuntakorttiin.

Hakemus voidaan jättää kaupungin liikuntatoimistoon tai kaupungintalon infopisteeseen. Jos haet erityisliikuntakorttia perusteena Kela-kortin tunnus, esitä hakemusta jättäessäsi Kelakortti. Liitä hakemukseen korttia varten tarvittava passikuva tai muu vastaava valokuva. Kun kortti on valmis, se haetaan liikuntatoimistosta. Ilmoitamme ja sovimme tästä asiakkaan kanssa.

Lomakkeen toimitustiedot

Voit jättää lomakkeen myös kaupungintalon edessä olevaan valkoiseen postilaatikkoon.

Kalajoentie 5
85100 Kalajoki

Liittyvät palvelut

Kuuntele