Erityisliikuntakorttihakemus

Ohje erityisliikuntakortin hakemiseen

Tulostettava lomake

Erityisliikuntakorttihakemus

Korttia haetaan täyttämällä hakemuslomake. Täytäthän huolellisesti lomakkeen kaikki kohdat. Merkitse lomakkeeseen Kela-korttisi takapuolella oleva, erityiskorvattavia lääkkeitä varten myönnetty tunnus tai liitä mukaan jäljennös terveydenhuollon ammattihenkilön antama lausunto. Kun haet lausuntoa, ota mukaan myöntämisperusteet ja näytä ne terveydenhuollon ammattihenkilölle.

Kortin myöntämisperusteina ovat Kela-kortissa oleva, erityiskorvattavia lääkkeitä varten myönnetty tunnus ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden kirjoittamat lausunnot. Kortin myöntämisen perusteet ovat voimassa toistaiseksi ja niitä tarkistetaan vuosittain. Joidenkin asiakkaiden on mahdollista saada avustaja maksutta mukaan uimahalliin. Avustajan nimi merkitään erityisliikuntakorttiin.

Hakemus voidaan jättää kaupungin liikuntatoimistoon tai kaupungintalon infopisteeseen. Liitä hakemukseen korttia varten tarvittava passikuva tai muu vastaava valokuva. Kun kortti on valmis, se haetaan liikuntatoimistosta. Ilmoitamme ja sovimme tästä asiakkaan kanssa.

Lomakkeen toimitustiedot

Voit jättää lomakkeen myös kaupungintalon edessä olevaan valkoiseen postilaatikkoon.

Kalajoentie 5
85100 Kalajoki

Liittyvät palvelut

Kuuntele