Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä:
Kalajoen kaupunki
Kalajoentie 5
85100 Kalajoki
Y-tunnus: 0185924-7


 1. Osallistumisoikeus on kaikilla Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvonnan voittajaa haastatellaan Kalajoen vierailun jälkeen. Haastattelun pohjalta kirjoitetaan artikkeli Kalajoen kaupungin markkinoinnissa hyödynnettäväksi.

 2. Arvontaan osallistuminen tapahtuu Kalajoen kaupungin verkkosivustolla osoitteessa kalajoki.fi/koe. 

 3. Arvontaan voi osallistua 12.-31.1.2024 välisen ajan. Arvonta suoritetaan 1.2.2024. Palkinnon voi käyttää varaustilanteen mukaan ajalla 2.2.–29.2.2024, majoitus tulee varata ennakkoon.

 4. Palkinnon arvo on noin 360 €. Arvonnan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa, eikä palkintoa voi myydä tai siirtää toiselle henkilölle. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetun palkinnon toiseen vastaavan arvoiseen. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista. 

 5. Palkinto arvotaan satunnaisesti kaikkien osallistuneiden kesken. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä. 

 6. Arvonnan päätyttyä voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Tässä yhteydessä voittajan tulee toimittaa Järjestäjälle yhteystietonsa palkinnon lähettämistä varten. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa tai voittaja ei toimita yhteystietojaan 1 viikon sisällä Järjestäjän yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja. 

 7. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastaisen arvontaan osallistumisen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

 8. Arvonnan yhteydessä annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin.

 9. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään Kalajoen kaupungin tietosuojaperiaatteiden mukaisesti: kalajoki.fi/fi/kaupunki-ja-hallinto/osallistu-ja-asioi/tietosuoja

 10. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Tällaisista muutoksista tiedotetaan arvonnan yhteydessä.
   
Kuuntele