Mikä tekee elämästä ja työnteosta Kalajoella ainutlaatuista?

Joku nauttii yhteisöllisyydestä, toinen eteenpäinmenevästä sykkeestä. Kukapa ei nauttisi merenrannasta palautumisen ja kohtaamisen paikkana? Tutustu Kalajoen erityispiirteisiin.

Nuori pariskunta hiihtämässä talvisäässä

Yhdessä tekemisen äärellä.

Kalajoki on tekevien ihmisten paikka. Pienen kaupungin rennossa, tasavertaisessa yhteisössä on kunnia-asia pärjätä ja samalla auttaa kaveriakin. Kalajoella ihminen kohtaa ihmisen – ladulla, luontopolulla, urheilukentällä tai rannalla. Kalajoella tulevatkin sukupolvet kasvavat oikeaan suuntaan.

Ihminen meren jäällä otsalampun kanssa katselemassa revontulia

Arktisen rannikon airut.

Kalajoki on arktisen ainutlaatuisuuden sanansaattaja ja kehittyvän rannikkoseudun kansainvälistyvä kotipesä. Kaupunki katsoo rohkeasti eteenpäin, ja vastaanottaa tulevaisuudestaan innostuneita ihmisiä yhtä lailla lähiseudulta kuin ulkomailta. Kalajoella on eteenpäinmenevä syke, jossa pulssi laskee. Kalajoki kehittää puhdasta energiaa – myös henkisesti.

Meren rannalla sielu ehtii mukaan.

Kalajoella meri on on ehtymätön voimavara, joka tarjoaa mahdollisuuksia luovuudelle ja luonnosta nauttimiselle. Meriluonnon arvaamattomuus inspiroi. Merenranta on koko yhteisön yhteinen näköalapaikka, joka rohkaisee katsomaan kauas. Samalla se on jokaisen saavutettavissa oleva ja turvallinen palautumisen paikka.

Pariskunta kesällä Kalajoen luonnossa

Kalajoella rakastuu elämään.

Kalajoella on suuren kaupungin sydän pienen kaupungin puitteissa. Muuallakin voi käydä, mutta Kalajoelle palataan kotiin. Joka maailmankolkkaan voi matkustaa, mutta sydän on ja pysyy Kalajoella. Se on elämänlaatua rakastavan ihmisen tukikohta.

Katso kokemuksia Kalajoella asumisesta ja työskentelystä

Voita Kalajoki-kokemus!

Kerro, miksi haluaisit päästä kokemaan Kalajoen! Osallistujien joukosta valitaan yksi voittaja, joka pääsee tutustumaan Kalajoen tarjoamiin monipaikkaisen työn mahdollisuuksiin, asumisvaihtoehtoihin ja harrasteisiin.  Arvonta on päättynyt, voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Palkinto

Arvonnan voittajana saat mererantamaisemissa sijaitsevan toimistohotelli Luotsin avotilan työpisteen kahdeksi päiväksi käyttöösi (arvo 98 €) sekä kahden vuorokauden majoituksen modernissa huoneistossa Hiekkasärkkien palveluiden keskellä (arvo 250 €).

Palkintoon sisältyy myös kertakäynti GoFit-kuntosalille (arvo 11 €).

Palkinnon voi käyttää varaustilanteen mukaan ajalla 2.2.–29.2.2024.

  

Mikä Kalajoessa kiehtoo?

Kalajoella eläviä ja työskenteleviä kiehtoo kaupungin ilmapiiri ja mielentila. Se rakentuu konkreettisista asioista: sijainti yhdellä Suomen kauneimmista rannikkoseuduista, jatkuvasti kehittyvä, valtakunnallisesti houkutteleva matkailukeskus palveluineen. Yrittäminen ja työnteko on täällä arvossaan.

Kalajoella elävällä on henkisesti ja fyysisesti paljon tilaa ympärillään, ja mahdollisuuksia palautua nopeasti. Sopivan kokoisena kaupunkina Kalajoki on asukkailleen paras paikka elää joka tavoin palkitsevaa elämää. Palkitsevampaa, kuin vastaavan kokoisissa tai suuremmissa asutuskeskuksissa. Kalajoen valitsee ihminen, joka ei halua tinkiä mahdollisuuksistaan millään elämänalueella.

Auringonlasku kesällä Kalajoen hiekkasärkillä

Kuuntele