Julkaisut

Kalajoen kansalaisopiston opinto-ohjelma 2024-2025 on julkaistu

Julkaistu 3.7.2024 Muokattu 3.7.2024

Kalajoen kansalaisopiston opinto-ohjelma lukuvuodelle 2024–2025 on julkaistu. Opinto-ohjelma on luettavissa verkko-osoitteessa opistopalvelut.fi/kalajoki. Opinto-ohjelman paperiversio julkaistaan kaupungin asukaslehdessä, joka jaetaan kotitalouksiin elokuussa.

Kalajoen kansalaisopiston tulevan lukuvuoden opinto-ohjelma sisältää perinteisesti niin vanhoja kuin uusiakin tuttavuuksia. Tarjonnassa on pyritty huomioimaan kaikki ikäryhmät alle kouluikäisistä aina ikäihmisiin asti.

Kursseista löytyy joka syksyn jatkavia suosikkeja, jotka kokoavat tutut ja uudet kasvot yhteisen tekemisen ääreen. Muutama suosikki on jäänyt pois, mutta olemme saaneet tilalle toivottavasti tulevia uusia suosikkeja kuten Digiopastusta ikäihmisille, Minun on lupa olla -, Jousiorkesteri -, Sello-, Ommellaan rintaliivit -, Tarinateatteri-, Puutarha-, Himmeli- sekä kädentaidoissa äiti-lapsi-kurssit.

Kursseille ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 14.8. klo 9. Kursseille voi ilmoittautua verkossa opistopalvelut.fi/kalajoki tai puhelimitse kansalaisopiston toimistoon 044 469 1387. Kurssin ollessa täynnä voi ilmoittautua jonoon. Jonottamallakin saa usein lukuvuoden aikana kurssipaikan. Mikäli kurssipaikkoja on vielä jäljellä ilmoittautumisajan päätyttyä, soita toimistolle, ja varaa oma opiskelupaikkasi sitä kautta.

Kurssitarjonta täydentyy aina lukuvuoden aikana. Uudet kurssit lisätään kansalaisopiston ilmoittautumissivustolle. Lisäksi kansalaisopisto mainostaa uusia kursseja paikallislehdessä kaupungin palstalla, kaupungin somekanavilla sekä mahdollisuuksien mukaan ilmoitustauluilla.

Lukukaudet huipentuvat konsertein, kuvataide- ja kädentaitonäyttelyin, teatteriesityksin ja tanssinäytöksin.

Kansalaisopisto tarjoaa oppilailleen innostavien opettajien myötä osaamisen ja oppimisen tunteita. Tervetuloa harrastamaan ja oppimaan kivassa seurassa.

Jaa sivu:
Kuuntele