Julkaisut

Himangan eskareiden opetustilat nyt selvillä! – ”Raumankarin ja Mastotien lyhyt välimatka mahdollistaa esiopetusryhmien välistä toimintaa ja pedagogiikkaa”

Julkaistu 29.5.2024 Muokattu 29.5.2024

Yksi esiopetusryhmä sijoittuu Raumankarin koulun tiloihin ja toinen sijoittuu päiväkoti Satumajakan Mastotien yksikköön.

Kalajoen kaupunki on kartoittanut eri vaihtoehtoja, missä Himangan esiopetus järjestetään tulevana syksynä, kertoo varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård.

– Asiaa on pohdittu ja palloteltu monelta kannalta, ja paras vaihtoehto löytyi lopulta Himangan keskustasta, vaikka myös Pahkalan koulua mietittiin pitkään.

Yksi esiopetusryhmä sijoittuu Raumankarin koulun tiloihin ja toinen sijoittuu päiväkoti Satumajakan Mastotien yksikköön.

– Raumankarin ja Mastotien lyhyt välimatka mahdollistaa esiopetusryhmien välistä toimintaa ja pedagogiikkaa. Raumankarilla pääsemme tekemään mukavasti yhteistyötä myös alkuopetuksen kanssa.

Tulevana syksynä Himangalla esiopetuksessa aloittaa kaikkiaan 28 oppilasta.

– Raumakarin koulun piha-alueella on monenlaista tekemistä, joka on varmasti monen eskarilaisen mieleen. Mastotieltä löytyvät puolestaan erinomaiset lähiretkeilymetsät, Nygård iloitsee.

Eskarilaisten vanhemmille ja kaikille kiinnostuneille järjestetään keskustelutilaisuus Raumankarin koululla maanantaina 3.6. klo 18.00. Tervetuloa mukaan!

Jaa sivu:
Kuuntele