Julkaisut

Viiden tähden tekijät: Tilapalvelujohtaja Leena Löytynoja tykkää rakentaa, ja ratkaista ongelmia

Julkaistu 28.6.2024 Muokattu 28.6.2024

Kaupungilla tilapalvelujohtajana huhtikuussa aloittaneelle Leena Löytynojalle rakentaminen on verissä. Paikkana Kalajoki on tuttu lapsuudesta saakka. Vapaa-aikaa hän viettääkin Letolla, josta löytyy perheen kesämökki.

Kuka olet?
Nimeni on Leena Löytynoja ja aloitin tilapalvelujohtajana Kalajoen kaupungilla huhtikuussa. Olen keski-iän saavuttanut perheenäiti ja insinööri, joka tykkää ratkaista erilaisia haasteita ja ongelmia. Pikkutytöstä saakka olen ollut Leton mökkiläinen, joten Kalajoki on minulle tuttu paikka entuudestaan.

Mikä on parasta työssäsi?  
Työhöni kuuluu kiinteistöjen ja rakentamisen parissa työskentelyä sekä niiden hallintoa. Parasta työssäni on kaikki rakentamiseen liittyvä: se on mukava sekoitus perinteitä ja jatkuvaa kehitystä.

Kuinka päädyit alalle? 
Olen ollut alalla reilu 20 vuotta. Rakennusalalle ajauduin isäni jalan jäljissä ja ammatinvalinta ei ole harmittanut. Tähän mennessä olen työskennellyt eri tehtävissä yksityisellä ja julkisella sektorille, enimmäkseen rakennuttamistehtävissä. Viimeisimpänä toimin teknisenä johtajana Ylivieskan kaupungilla.

Miten rentoudut? 
Vapaa-ajalla rentoudun tekemällä pieniä ja helppoja käsitöitä, mökkeilen, pyöräilen ja tykkään myös käydä vesijumpassa. Haaveilen, että minulla olisi taitoa ja aikaa kutoa kangaspuilla. Erilaiset kisatapahtumat ja konsertit ovat arjen luksusta muutaman kerran vuodessa. Tulevana viikonloppuna lähdemme katsomaan Vaasaan Kalevan kisoja.

Kalajoen kaupungin palveluksessa työskentelee kaikkiaan yli 500 kunta-alan rautaista ammattilaista erilaisissa tehtävissä. Viiden tähden tekijät -sarja esittelee sekä uusia tekijöitä että vanhoja konkareita, jotka antavat oman panoksensa sekä osaamisensa, jotta kaupungissamme kaikkien olisi hyvä asua, olla ja yrittää.

Jaa sivu:
Kuuntele