Julkaisut

Valtuuston käsittelyssä tänään yritystilasopimus Topi-Keittiöt Oy:n kanssa

Julkaistu 18.6.2024 Muokattu 18.6.2024

Kaupunginhallitus esittää, että kaupunki ostaisi Topi-Keittiöt Oy:n omistamat Pitkäsenkylällä sijaitsevat tehdaskiinteistöt rakennuksineen.

Valtuusto kokoontuu tänään klo 17 alkaen kevätkauden viimeiseen kokoukseensa. Kokouksessa käsitellään muun muassa yritystilasopimusta Topi-Keittiöt Oy:n kanssa, kertoo hallintopäällikkö Teemu Turpeinen.

–  Kaupunginhallitus esittää, että kaupunki ostaisi Topi-Keittiöt Oy:n omistamat Pitkäsenkylällä sijaitsevat tehdaskiinteistöt rakennuksineen.  Kauppahinta on 3,5 miljoonaa euroa ja kiinteistöarvion markkinahinnasta on tehnyt riippumaton asiantuntija. 

Viime vuosina koronapandemian aiheuttama yleinen materiaalihintojen nousu sekä Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan ovat vaikuttaneet merkittävästi rakennusalaan ja sen myötä myös Topi-Keittiöt Oy:n liiketoimintaan. Voit lukea esityksen taustoista tarkemmin tästä linkistä.

– Illan kokouksessa käsitellään myös Markus Forslundin valtuutetun toimen päättyminen poismuuton vuoksi. Esityksen mukaan SDP:n ensimmäinen varavaltuutettu Piia Härkönen  valitaan valtuutetuksi jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Samalla valtuuston tehtävänä on  täydentää myös puheenjohtajistoaan.

Voit tutustua illan kokouksen esityslistaan kokonaisuudessaan tästä linkistä. Kokous on nähtävissä tuttuun tapaan Kalajoen videoportaalissa. Pääset seuraamaan lähetystä tästä linkistä.

 

 

Jaa sivu:
Kuuntele