Julkaisut

Tervetuloa uusitulle verkkosivustollemme!

Julkaistu 5.12.2023 Muokattu 5.12.2023
Käsi pitää matkapuhelinta, jonka näytöllä kaupungin uusi verkkosivu.

Kalajoen kaupunki on saanut uudet verkkosivut. Tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihimme! Toivottavasti löydätte etsimänne asiat helposti ja vaivattomasti!

Sivuston sisältö

Aloitimme rakentamaan sivustoa teiltä saamamme palautteen pohjalta ja suunnittelemalla sisältöjä asiakaslähtöisesti. Sivuston sisältöjä on järjestelty uusiksi ja mietitty myös ns. kohderyhmäkohtaisia sivuja, jotta te sivuston käyttäjät löytäisitte etsimänne sisällöt helpommin. Uudistuksessa on pyritty selkeälinjaiseen kokonaisuuteen, jotta verkkosivujen käyttäjäkokemus olisi miellyttävä kaikilla päätelaitteilla. Mobiilissa osan valikoista löydätte ns. hampurilaisvalikon takaa eli oikeassa yläreunassa olevat kolme viivaa.

Verkkosivuston värimaailma ja elementit on suunniteltu Kalajoen kaupungin graafisen ohjeiston mukaisesti mainostoimistomme NTNRZ Media Oy:n toimesta. Uusi verkkopalvelu on toteutettu yhteistyössä Tietotalo Infocenter Oy:n kanssa. 

Olemme hyödyntäneet sivustolla käytössä olevia integraatioita, muun muassa tietosisältöjen osalta Palvelutietovarantoa (PTV) ja tapahtumat tuodaan suoraan Tapahtumien Keski-Pohjanmaa-tapahtumakalenterista, joka on avoin kaikille tapahtumanjärjestäjille.

Vastuu verkkosivuista

Kalajoen kaupungilla viestintä on hajautettu palveluille ja uutta sivustoa onkin rakennettu syksyn ajan yhdessä kaikkien palveluiden kanssa. Jokainen palvelu on vastuussa omista verkkosivuistansa ja niiden sisällöistä.

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat siirtyneet vuoden 2023 alusta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle (Pohteelle) ja sen vuoksi kaupungin sivuilla on vain linkki Pohteen verkkosivuille, eikä tarkempaa sisältöä palveluista. Kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut löydätte siis Pohteen omalta verkkosivustolta.

Kiitokset

Suuret kiitokset kaikille verkkosivujen tekemiseen osallistuneille ja pilottiryhmään osallistuneille kuntalaisille! Pilottiryhmään osallistuneiden kesken on arvottu viikonloppumajoitus Leppikarvon majalla. Voittajalle on tänään ilmoitettu asiasta.

Palaute sivustosta

Toivomme teiltä verkkosivustolla kävijöiltä aktiivista palautetta, niin nyt kun sivusto on juuri julkaistu, mutta myös jatkossa, jotta voimme parantaa ja kehittää sivustoa palvelemaan teitä paremmin. Palautetta voitte jättää Kunta-akkunan palautelomakkeen kautta valitsemalla aiheeksi 'nettisivut'.

Jaa sivu:
Kuuntele