Nuorisotalo Alex

Nuorisotalon yläkerrassa järjestetään avointa nuorteniltatoimintaa ja siellä on toimistotiloja. Alakerran kerhotila on yhdistysten käytössä.

Palvelupaikka

Nuorisotalo Alex

Yläkerran tilat

Nuorisotalo Alexin yläkerrassa järjestetään avointa nuorteniltatoimintaa. Lisäksi Alexin yläkerrassa on nuorisotoimen sekä Kalajoen 4H-yhdistyksen toimistotilat. Tiloissa voi pelata biljardia, pingistä ja pleikkaria sekä viettää aikaa kavereiden kanssa kahvikupin ääressä.

Nuorten toiminta

Nuorisotalot ovat päihteettömiä nuorten kokoontumispaikkoja. Avoimien ovien illoissa valvojina toimivat nuorisotyön ammattilaiset. Alexilla on avoimet ovet yläkoululaisille syyskuun alusta toukokuun loppuun tiistaisin klo 17-20 ja torstaisin klo 18-20. Poikkeuksista aukioloajoissa kerromme Instagramissa.

Alakerran tilat

Nuorisotalo Alexin alakerrassa on kerhotila sekä pieni keittiö. Alakerran kerhotilaa voi varata Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Alakerran kerhotilassa on säännöllistä toimintaa mm. Kalajoen kansalaisopistolla, Kalajoen 4H-yhdistyksellä, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kalajoen yhdistyksellä sekä muutamilla muilla yhdistyksillä.

Nuorisotalo Alexin alakerrassa sijaitsee myös perinnehuone Suoja, jonne on koottu aineistoa vuosien 1939-1945 sota-ajalta sekä veteraanityöstä. Esineistön omistaa Kalajoen Kotiseutuyhdistys siihen pääsee tutustumaan sopimuksen mukaan.

Käyntitiedot

Sisäänkäynti yläkertaan oikeanpuoleisesta ovesta ja alakerran kerhotilaan vasemmanpuoleisesta ovesta.

Etelänkyläntie 42
85100 Kalajoki
Palvelupaikka kartalla
Näytä reitti tänne

Muut yhteystiedot

Puhelin

 • Perinnehuone Suojan esittelyajan varaaminen +358 405098788 (pvm/mpm)

  Puhelu tähän numeroon maksaa:

  • paikallisverkkomaksun (pvm), kun soitat kiinteästä verkosta.
  • matkapuhelinmaksun (mpm), kun soitat matkapuhelimesta.
  • ulkomaanpuhelumaksun, kun soitat ulkomailta.

  Maksut määräytyvät soittajan operaattorin hinnaston mukaan.

Sijainti kartalla

Kuuntele