ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvonnan järjestäjä:
Kalajoen kaupunki
Kalajoentie 5
85100 Kalajoki
Y-tunnus: 0185924-7

 

1. Osallistumisoikeus on kaikilla Suomessa asuvilla 18-vuotiailla tai sitä vanhemmilla luonnollisilla henkilöillä, jotka muuttavat Kalajoelle vaihtaen Kalajoen kotikunnakseen väestörekisterissä. Arvontaan osallistuminen on ilmaista. Osallistuminen tulee tehdä vuoden 2024 aikana. 

2. Arvontaan osallistuminen tapahtuu Kalajoen kaupungin verkkosivustolla osoitteessa kalajoki.fi/muutto.

3. Arvontaan voi osallistua 28.2.-31.12.2024 välisen ajan. Arvontaan voivat osallistua kaikki vuoden 2024 aikana Kalajoelle muuttaneet. Arvonta suoritetaan 15.1.2025.

4. Palkinnon arvo on 2500-3000 € riippuen valitusta pyörämallista. Voittaja voi valita palkinnon kahdesta eri mallista Kalajoen kaupungin valitsemasta paikallisesta liikkeestä. Arvonnan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa, eikä palkintoa voi myydä tai siirtää toiselle henkilölle. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetun palkinnon toiseen vastaavan arvoiseen. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista.

5. Palkinto arvotaan satunnaisesti kaikkien osallistuneiden kesken. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä. Arvonnan voittajan kotipaikka tarkistetaan arvonnan yhteydessä. Arvonnan hetkellä voittajan kotipaikka tulee olla Kalajoki.

6. Arvonnan päätyttyä voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa 1 viikon sisällä Järjestäjän yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja. Voittajan nimi julkaistaan Kalajoen kaupungin verkkosivuilla ja somekanavissa.

7. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastaisen arvontaan osallistumisen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

8. Arvonnan yhteydessä annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin.

9. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään Kalajoen kaupungin tietosuojaperiaatteiden mukaisesti:
Katso lisää tietosuojaperiaatteista

10. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Tällaisista muutoksista tiedotetaan arvonnan yhteydessä.

 

 

 

 

Kuuntele