Julkaisut

Uusia linja-autovuoroja reitille Kalajoki-Pyhäjoki-Raahe

Julkaistu 3.6.2024 Muokattu 3.6.2024

Uudet vuorot käynnistyvät kesäkuussa.

Yhteydet Kalajoen, Pyhäjoen ja Raahen välillä paranevat, kun Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kilpailuttamat uudet linja-autovuorot käynnistyvät. Vuoroja lisätään sekä 3.6.2024 alkavalle kesäkaudelle että elokuussa alkavalle talvikaudelle. Uudet vuorot parantavat työmatkustajien ja toisen asteen opiskelijoiden kulkuyhteyksiä, kertoo ELY-keskus tiedotteessaan.

Kesäkauden alussa käynnistyvät uudet vuorot saapuvat Raaheen klo 7.40 ja 14.00, ja vuorot lähtevät Raahesta klo 7.45 ja 14.05. Samat vuorot liikennöidään talvikaudella myös syys-, joulu- ja hiihtolomien aikana. Vuorot ajetaan maanantaista perjantaihin. Kesäkaudella liikennöidään myös aikaisempina kesinä ajettuja vuoroja, jotka saapuvat Raaheen klo 16.15 ja lähtevät Raahesta klo 16.20. Lisäksi reitillä liikennöi markkinaehtoista kaukoliikennettä.

Uudet vuorot täydentävät myös talvikauden vuorotarjontaa. Vuorot ajetaan talvikaudella syys-, joulu- ja hiihtolomien aikana maanantaista perjantaihin.

Lipputuotteita linja-autovuoroihin myydään verkossa ja linja-autoissa. Kertalippuja on saatavilla verkosta Matkahuollon aikatauluhausta sekä Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta. Linja-autoissa kertalippuja myydään käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Säännöllisesti matkustavien kannattaa hankkia Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta sarjalippu, jolla matkustaminen on kertalippua edullisempaa.

Vuorojen aikataulut ovat saatavilla Matkahuollon aikatauluhausta, reittioppaasta ja Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta sekä Google Mapsista.

Matkahuollon aikatauluhaun löydät tästä linkistä
Matkahuollon reittioppaan löydät puolestaan tästä linkistä.
Matkahuollon Reitit ja liput -mobiilisovellukseen pääset tästä linkistä.  
Google Maps löytyy niin ikään tästä linkistä

Asiakaspalautteet Liikenteen asiakaspalveluun voit lähettää tästä linkistä tai soittamalla numeroon: 0295 020 600

Jaa sivu:
Kuuntele