Made in meidän lande - maaseutuseminaari lähiruuan asialla!
Julkaistu 25.9.2025 Muokattu 25.9.2025Made in meidän lande on reilusti rohkeampi maaseutuseminaari kaikille lähiraaka-aineista ja -ruuasta kiinnostuneille. Tapahtuma kerää tuottajat, kauppiaat, ravintoloitsijat ja kuluttajat samaan pöytään keskustelemaan alkutuotannosta, innovaatiosta, tuotekehityksestä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista Kalajoella.

Maaseutuseminaari järjestetään Kohtaamispaikka Loistossa torstaina 6.11.
Seminaarissa vauhtia pitää yllä juontaja Sami Kuronen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!
Ohjelma:
Klo 11.00 - 13.00 Lähiruokaetkot omakustanteisen lounaan merkeissä. Keittiömestari Pasi Kurosen suunnittelema Kalajoki-menu noutopöydästä.
Klo 12.00 - 13.00 Tapahtumalavalla haastatteluita ja vieraita lounaan lomassa.
Seminaari:
Klo 13.00 Made in meidän lande - maaseutuseminaarin avaus
Klo 13.05 Kalajoki-menu, parasta paikallisista raaka-aineista, keittiömestari Pasi Kuronen
Klo 13.30 Futuristi Perttu Pölönen - Uskalletaan uusiutua!
Klo 14.30 Tauko
Klo 14.40 Paikalliset yrittäjät Sami Kurosen vieraana
Penttilän Perunasiskot - Kuinka tapahtui perunatilan brändäys tähän päivään?
Sikafarmari Lauri Juola - Miten kalajokinen liha löytää tiensä ravintoloiden lautasille ja kaupan tiskiin?
Viljelijä Niklas Tilvis - Uusi polvi, uudet kujeet? Miten marjat jalostuvat jatkossa?
Klo 15.25 Tilaisuuden päätös