Julkaisut

Kaupunginhallitus valitsi haastateltavat henkilöstöjohtajan virkaan

Julkaistu 4.6.2024 Muokattu 4.6.2024

Henkilöstöjohtajan virkaan tuli kaikkiaan 29 hakemusta. Haastattelut toteutetaan ennen juhannusta.

Eilen kokoontunut kaupunginhallitus päätti kutsua henkilöstöjohtajan virkaa hakeneista haastateltaviksi seuraavat hakijat: Mirella Drushinin, Virpi Hippeläinen, Hanna Salminen, Terhi Paananen, Eeva-Liisa Heusala, Tiina Isotalus, Outi Kettu ja Raimo Turtinen. Lisäksi haastatteluun kutsuttiin yksi henkilö, joka ei halua nimeään julkisuuteen.

-Kaikkiaan hakemuksia tehtävään tuli 29, ja olemme iloisia, että paikka on herättänyt mielenkiintoa. Hakijoiden joukossa on mukavasti henkilöstöhallinnon osaamista sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Kaupunginhallitus nimesi myös haastatteluryhmän huomioiden kaupunginvaltuuston hyväksymän ponnen. Haastattelut toteutetaan ennen juhannusta,  kertoo hallintopalveluiden palveluvastaava Pirjo Männistö.

Asialistalla oli myös hallintopäällikön viran täyttäminen ja niin ikään haastatteluryhmän valinta.

- Haastatteluun kutsutaan kunnallishallinnon kokemuksen perusteella Päivi Tuomi, Teemu Turpeinen ja Tuomo Pesonen. Haastattelut suoritetaan Teams-haastatteluina kesäkuun ensimmäisen viikon aikana.

Kaupunginhallitus jätti myös Kalajoen kaupungin lausunnon Kalajoen Tallikallion tuulivoimapuiston ympäristövaikutuksista. Lausunnossa todetaan, että tuulivoimahankkeista ei saa aiheutua haittaa asutukselle eikä muulle yritystoiminnalle. Voit lukea lausunnon kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Voit tutustua kokouksen esityslistaan tarkemmin tästä linkistä. Asiakirja päivittyy pöytäkirjaksi tarkastuksen jälkeen.

 

Jaa sivu:
Kuuntele